TURISTICKI CENTAR ZOBNATICA, Suboticki Put bb, 24 300 Backa Topola, Tel/Fax +381 24 715 842, info@zobnatica.rs
Za rezervacije mozete nam poslati e-mejl na hotel@zobnatica.rs
O ZobnaticiTuristički centar zobnatica je istinska oaza sa predivnim okruzenjem za one koji vole prirodu i uživavju u prirodnom ambijenu. Boravak u našem turističkom centru vam omogućuje da se opustite i uživate u rekreaciji u okviru regionalnog parka zaštićene prirode Zobnatica.

Zobnatica se nalazi 5 km severno od Bačke Topole. To je turistički kompleks sa dugom tradicijom i raznovrsnom ponudom atrakcija. Svakodnevno pruža obilje idealnih sadržaja ljubiteljima očuvane prirode, lova, ribolova i naravno, konja.

Zobnatica je centar konjarstva i konjičkog sporta. Poznata je po ergeli sa tradicijom odgoja rasnih konja dugom preko dve stotine godina. Nudimo turističko jahanje, školu jahanja, vožnju fijakerom. Uz ergelu je smešten i hipodrom sa pokrivenim manježom. Gosti mogu da posete i jedinstveni muzej konjarstva izgrađen u obliku potkovice, galeriju umetničkih slika i nekadašnji kaštel porodice Terlei koji je danas preuređen u hotel.

Ovo je mesto za one koji vole prirodu, mir, tišinu, a najviše konje. Ovde će se lepo provesti i uživati oni koji znaju da cene očuvanu prirodu, životinjski svet i dobru uslugu. Oni koji će se po povratku iz Zobnatice sa radošću sećati prijatnog boravka u prirodi, vožnje fijakerom, jahanja, pecanja i kupanja u Zobnatičkom jezeru.
Akcionarsko društvo za
poljoprivrednu proizvodnju ZOBNATICA,
Subotički Put bb, 24 300 Bačka Topola,
Tel/Fax +381 24 715 842, info@zobnatica.rsELITE AGRO EAGwww.ZOBNATICA.rs
Designed by Zobnatica IT Sector.